Det här är vi

N&N Agritours Sweden har arrangerat gruppresor för skogs- och lantbruksnäringen till och från Sverige sedan 1998. Våra svenska kunder finns i hela landet, de flesta har verksamhet i den gröna näringen, med kor, grisar, hästar, växtodling, skog, blommor, grönsaker....

Under våra verksamma år har vi byggt upp ett kontaktnät i Sverige som gör att vi kan erbjuda en stor variation på studieresor för utländska besökare som vill se och lära mer om Sverige.

Eva Maria Friberg som äger och driver N&N resor har lång erfarenhet från turist – och resebranschen i många länder. Kontakten med lantbruket börjar utanför kontorsdörren – på vår gård vid foten av Kinnekulle med gris- och spannmålsproduktion. Vår närhet till landsbygden förstärker vår önskan att visa det som finns mellan storstäderna och de mest kända besöksmålen.

Katri Danielsson har många år bakom sig i turistnäringen i Läckö Kinnekulle området. Hon har jobbat på N&N resor sedan 2007 med avbrott för en mammaledighet samt 2 års vistelse i Shanghai. Katri arbetar främst med att lägga upp och boka resor för inkommande grupper till Sverige och att ta fram programförslag för grupper och bussresearrangörer som vill besöka Läckö Kinnekulle området och/eller Västsverige.

N&N resor startades 1998, verksamheten utvecklas kontinuerligt med nya resmål till världens alla hörn och med genuina resor till Sveriges landsbyggd. N&N resor är en del av bolaget Discover Sweden Tours AB.

Discover Sweden Tours AB, Org nr: 556938-2079 har sitt säte i Götene. Vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och i det internationella nätverket ATOI.


     Eva Maria Friberg


      Katri Danielsson