Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Referenser Studieresor

Irland - Anders Råsberg, LRF/ Jönköpings fåravelsförening --->
"Det blev en alldeles utmärkt resa! Trevlig och duktig guide som pratade alldeles lagom mycket! Vi hade också tur med vädret, särskilt dagen i Connemara var helt enorm. Studiebesöken var mycket bra och givande - bra blandning och lagom med tid. De båda slottsbesöken var också bra och intressanta. Jag kan inte se att det egentligen var något som kunde varit bättre och vi funderar redan på nästa års resa då vi vill åka till Island."

Norge - Hans Knutsson, Ålands hushållningssällskap --->
"N&N Resor har ännu en gång levererat en intressant och väl planerad studieresa. Denna gång till Norge med förträffligt program och utmärkt tidsplanering. Full poäng för årets två resor!"

Italien - Olof Persson, Skånesemin --->
"Min upplevelse av resan var att resenärerna var mycket nöjda!! Stor stjärna än en gång!!"

Belgien - Petra Wirtberg, LRF Värmland --->
"Ett program med några lärorika och annorlunda studiebesök gjorde våra dagar mycket lyckade. Väl avvägda med trevliga resturanger på landsbygd och i stad. Vårt hotell hade dessutom bästa läge mitt i Bryssel. Många fina chokladaffärer fanns också inom räckhåll. Hit åker vi gärna igen."

Bryssel och Frankrike - Robert Larsson, LRF ---> 
"Varmt tack för en mycket intressant och välarrangerad resa med Mr Rolland. Det var verkligen bra blandning på besöken och många viktiga a-ha upplevelser och kul dialoger".

Rumänien - Anders Andersson, Östergötlands grisproducenter --->
“Vi är mycket nöjda med både guide, boenden och program. Av 5 möjliga ger vi resan en 8!”

Rumänien - Agneta Åkerberg, Falkenbergs Sparbank --->
“Mixen i resan var mycket bra och vi har fått en helt annan bild av Rumänien än vad vi hade innan. Vi uppskattade att det var lagad mat lunch och middag samt att det var rumänsk husmansskost. Vår guide var excellent… lyhörd och pratade bra engelska.”

 Skaraborg - Marie Wassholm, LRF Konsult --->
"Jag fick uppdraget i min region att ordna en studieresa för ungefär 100 medarbetare. Efter ett tips från en kollega vände jag mig till N&N resor med önskan om en resa som kunde intressera och engagera oss alla. Utifrån dessa önskemål fick jag ett förslag med Skövde som utgångspunkt. Efter lite finjusteringar, där man var väldigt lyhörd för våra önskemål, hade N&N resor satt samman en resa till oss som blev en fantastisk upplevelse! En helhetslösning där N&N resor tänkt på allt och som passade alla medarbetare, oavsett ålder och intresse. Studiebesöken var unika och mycket uppskattade av oss alla. N&N resor gjorde mitt uppdrag, som ansvarig för resan, oerhört enkelt och jag kan verkligen varmt rekommendera dem som arrangör!"

Sagt om N&N resor

"N&N har planerat och levererat flera lärorika, effektiva och trevliga studieresor till oss på Landshypotek. Lyhördhet, flexibilitet och förmåga att på ett initierat sätt skapa program som möter våra förväntningar gör oss till nöjda kunder och resenärer."
Gunnar Lans, Landshypotek Jönköping