Studycation/Studieresor i Sverige

Är det nu du passar på att besöka dina kollegor i Sverige?

Vanligtvis åker våra svenska grupper utomlands och vi tar emot utländska grupper till Sverige. Nu när världen ser ut som den gör och vi inte längre kan resa obehindrat så känns det extra kul att kunna erbjuda studieresor i Sverige för svenskar.

Som i alla våra resor så bokar vi de bästa gårdsbesöken och arrangerar möten samt föreläsningar som ger dig ny kunskap och inspiration. Som alltid får du nätverkandet med dina medresenärer på köpet. Vi ordnar bra och kompetent reseledning om det behövs samt låter dig uppleva det lokala, regionala köket och de bästa sevärdheterna. Allt är precis som vanligt alltså, förutom den lilla detaljen att du nu reser hemmavid, i Sverige. 

Eftersom vi själva finns på Kinnekulle söder om Vänern så vet vi att det finns många anledningar att komma till Västgötabygd och vår lokalpatriotism gör att vi gärna låter din resa passera vårt område.

Men vågar jag resa i dagsläget - även inom Sverige?

Först och främst följer vi förstås Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därefter anpassar vi varje resa utefter program och hur gruppen är formad. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du reser med oss – också sen när det blir dags för utlandsresor igen.

Se några förslag på rutter här. Är du intresserad av dessa eller har du egna idéer så
hör av dig. Vi finns här för dig när du vill resa igen!

Här finns förslag för en studieresa i Väster- och Östergötland
Läs programmet här

Här finns förslag för en studieresa i Västerbotten
Läs programmet här

Se fler upplägg på Sverigeresor här  
eller klicka på bilden nedan