Det här är vi

N&N Agritours Sweden har arrangerat gruppresor för skogs- och lantbruksnäringen till och från Sverige sedan 1998. Våra svenska kunder finns över hela landet, och de flesta är verksamma inom den gröna näringen, med växtodling, kor, grisar, hästar, skog, blommor och grönsaker. Under åren har vi byggt upp ett brett kontaktnät i Sverige, vilket gör att vi kan erbjuda en stor variation av studieresor för utländska besökare som vill se och lära sig mer om vårt vackra land.

Möt Teamet

Eva Weijber äger och driver företaget. Eva Maria Friberg är grundaren och skaparen bakom N&N Agritours och har lång erfarenhet från turist- och resebranschen i många länder. Kontakten med lantbruket börjar bokstavligen utanför kontorsdörren – Eva är växtodlare på Vadstenaslätten och Eva Maria utgår från Kinnekulle med gris- och spannmålsproduktion. Denna närhet till landsbygden stärker vår vilja att visa det genuina Sverige som finns från landsbygd till storstäderna och de mest kända besöksmålen.

Våra Resor

N&N resor grundades 1998 och har sedan dess kontinuerligt utvecklats med nya resmål till världens alla hörn samt med genuina resor till Sveriges landsbygd. Vi är en del av bolaget Discover Sweden Tours AB. Med org.nr: 556938-2079 har vi vårt säte i Björkvik. Vi är stolta medlemmar i SRF (Svenska Resebransch Föreningen) och det internationella nätverket ATOI (Agricultural Tour Operators International).

Upptäck världen med oss, och låt oss visa dig skönheten och mångfalden i Sveriges jordbruks- och skogssektorer! 

För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att resa med dig! 

Kontakta oss på info@discoverswedentours.se

Eva Weijber


     Eva Maria Friberg

 


Annica Ehrman - Reseledare