Försäkringar

Börja med att undersöka vad som gäller vid resa i din egen hem- eller företagsförsäkring. Vi har avtal med Europeiska ERV som länge varit det ledande reseförsäkringsbolaget i Sverige. Läs mer om ERVs försäkringar här och boka din försäkring direkt genom att klicka in på annonsen här under. 

Avbeställningsskydd

Försäkringen täcker förbetalda resor och/eller evenemang i de fall du eller nära anhörig blir sjuk, om du plötsligt måste åka på en tjänsteresa eller om något annat allvarligt inträffar. Du slipper dessutom självrisken om du kan styrka avbeställningsorsaken. 

Observera att avbeställningsskyddet måste beställas och betalas samtidigt som du bokar din resa. Den gäller fram till att resan startar.
 

Affärsreseförsäkring

Reser du på kortare tjänsteresa inom Sverige eller utomlands erbjuder vi ERVs Affärsreseförsäkring.

I de flesta fall gäller hemreseförsäkringen när du betalar resan som privatperson. Därför ska du alltid ha en separat reseförsäkring när du reser i tjänsten, dvs när ditt företag betalar resan. Affärsreseförsäkringen är anpassad för dig som åker på tjänsteresa någon eller några gånger om året och ger bl.a. ersättning direkt om bagaget är försenat och hjälp på plats ifall något händer, via de servicekontor som finns runt om i världen. Reseförsäkringen gäller från resans start och kan bokas fram till att du reser. 

Reseförsäkring Bas/Plus

Reseförsäkringen gäller när du reser som privatperson och ger dig bl.a. självrisken tillbaka, hjälp på plats och pengar direkt i handen om oturen skulle vara framme.

Reseförsäkring Bas och Plus