Referenser Studieresor

Wales 2018, Skottland 2017 – HKScan
"HKScans studieresa för lammproducenter är en fullträff! Vi är en mindre grupp om 16 personer som är engagerade och ganska kräsna vad vi vill se och uppleva. N&N Resor har på ett mycket bra sätt fångat upp våra önskemål och bokat allt det praktiska så att resan kan flyta på när vi väl är på plats. Vi ser redan fram emot nästa resa!"
//Elisabeth Svensson Affärsområdeschef lamm

Italien - Hörby Lantmän
"Min upplevelse av resan var att resenärerna var mycket nöjda!! Stor stjärna än en gång!!"
//Olof Persson

Bryssel och Frankrike - LRF 
"Varmt tack för en mycket intressant och välarrangerad resa med Mr Rolland. Det var verkligen bra blandning på besöken och många viktiga a-ha upplevelser och kul dialoger".
//Robert Larsson

Rumänien - Falkenbergs Sparbank
“Mixen i resan var mycket bra och vi har fått en helt annan bild av Rumänien än vad vi hade innan. Vi uppskattade att det var lagad mat lunch och middag samt att det var rumänsk husmansskost. Vår guide var excellent… lyhörd och pratade bra engelska.”
//Agneta Åkerberg

Sagt om N&N resor

"N&N har planerat och levererat flera lärorika, effektiva och trevliga studieresor till oss på Landshypotek. Lyhördhet, flexibilitet och förmåga att på ett initierat sätt skapa program som möter våra förväntningar gör oss till nöjda kunder och resenärer."
Gunnar Lans, Landshypotek Jönköping